onsdag 8 april 2009

Vårförvillan

Vet inte riktigt vad som hände med vårt härliga vårväder, i helgen var det +16 grader här hemma, härligt värmande sol och droppande tak, men idag är det 0 gradigt och dimma så man knappt ser något framför sig.. Hmm, det är en föränderlig vår vi har..

Då vädret inte inbjuder till några bilder så tänkte jag visa några bilder från vindkraftverken nere vid havet.. Jag var ner dit för ett tag sedan en härlig solig dag och visst är det några riktiga kolosser som står där! De är så stora att man har svårt att förstå proportionerna..







Snön har i alla fall fått sig en riktig match, det har börjat smälta rejält nu, men i skuggorna ligger fortfarande snöhögarna och tittar lurigt och bidar sin tid..

Jag tittar varje dag i dikeskanterna om jag kanske kan se någon gul sol, men ännu inga tecken på tussilago.. Är det någon annan som har sett några tussilago nånstans?

2 kommentarer:

esmaralda sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen!
Så heldig du er som bor i nærheten av havet!Ønsker deg en riktig god påske! )
fra esmaralda

Kardemomme sa...

Hei du :)På vei ned fra fjellet på søndag så vi en masse Tussilago eller hestehov som vi også kaller det på norsk! DA kjente jeg virkelig at våren er i anmarsj :)
Jeg synes vindmøller er så flott oh ønsker at norske politikere fikk øynene opp for disse miljøvennlige kraftleverandørene..
Ønsker deg også en fin påske :)
Hilsen Kardemomme