torsdag 9 juli 2009

Regniga dagar

Knappt har man hunnit landa efter helgens 50-årsfest, så drar nya projekt igång.. Nu har vi tänkt att vi ska komma igång på riktigt med köksrenoveringen och vad passar bättre än det en regnig dag som denna.. Våra kära meteorologer har utlovat regn hela veckan, så det känns mycket passande med lite inomhusjobb nu..


Bilden kommer härifrån.

Här kommer några fler tips på saker att göra när det regnar..

* Många av oss bloggare är ju obotliga pysselmänniskor.. Regniga dagar är perfekta för att förverkliga alla de där idéerna som har legat och grott i bakhuvudet väldigt länge, men inte blivit nåt av för att det har varit så härligt väder..

* Gör någon glad! Ring de där vännerna som du inte har pratat med på väldigt länge, släng iväg ett sms med snälla ord till någon. Glädje sprider sig!

* Hitta tillbaka till ditt barnasinne. Jag älskar att hoppa i vattenpölar, det är helt fantastiskt! Så på med gummistövlarna och ut och hoppa och skratta.. Ska jag vara ärlig så är jag så förtjust i vattenpölar att jag inte kan låta bli att köra i dem med bilen, hihi..

* Baka! En sjysst kaka eller bakverk förgyller verkligen dagen och tränger bort de tunga tankarna om regn och rusk.. Slå två flugor i en smäll och bjud över några vänner, så har du dagen gjord!

* För oss som har privilegiet att ha en öppen spis, kakelugn eller kamin hemma är det tokmysigt att tända en brasa, svepa in sig i en skön filt med en kopp te och en spännande bok.

2 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Många fina foton på din blogg! Hoppas att ni får renoverat köket som planerat nu i regnvädret...
Kram!!

Tulipa sa...

Hej!
Åhh vad avis *blink*jag blir.
Vill också skaffa nytt kök..och en vit porslinsho....

Ska bli kul att få se vad som händer hos er framöver, men nu skippar vi regnet...eller hur?!

Kram Mariette