torsdag 19 februari 2009

Många meter matta

Efter den senaste veckans kalabalik kan man nog inte göra annat än att le åt hela situationen.. Har börjar kika lite på golv, och hittat några snygga mattor..

Gillar det här slitna stuket där golvet verkligen ser ingått ut.. Som att det har legat där i många år och gömmer massor av berättelser..


Tycker också att det ser otroligt läckert ut med riktigt mörka golv, men det skulle nog inte passa här, och huh så jobbigt att hålla rent! Kan tänka mig att varenda litet dammkorn skulle synas..


Vi funderade också på att byta golvmatta ute i hallen, och lägga golvvärme där, så att skorna torkar snabbare, och så att det slipper komma in så mycket gojs.. Skulle vara snyggt att ha ett sånt här golv där ute.. Har vita väggar där, och jag tror att det skulle bli en häftig kontrast.


Hittade också dessa otroliga golvmattor.. Det är nästan svårt att tro att det är golvmattor, fast undra hur de ser ut i verkligheten.. Men enligt återförsäljaren så ska det kännas som att gå på ett riktigt trägolv! Gillar den nedre mest =)



Alla bilderna kommer från www.bossesmattor.se

Åker till Köpenhamn över helgen, ska hälsa på min kära farmor, men hoppas också finna lite tid till shopping =) ska bli skönt att komma bort från allt oljud (luftavfuktare osv).. Men sedan blir det tillbaka till kaoset hemma igen.. Vad är det man säger...borta bra men...

2 kommentarer:

Jenny sa...

Den där mörka mattan som du skulle vilja ha i hallen är jätte snygg. Den skulle passa jätte bra där tror jag.

Kristina sa...

Ja visst är den härlig!