torsdag 14 maj 2009

Nytt golv i hallen, jippie!

I vår lilla skogsglänta växer (tydligen) också blåsippor.. Underbara vårväxter det här.. Man blir alldeles varm i kroppen när man tänker på att det snart är sommar.. Det har dock blåst väldigt mycket här de senaste dagarna, regnat lite, haglat lite, och sen lite sol igen.. Men det är väl det vanliga nyckfulla vårvädret..

Inne har det också hänt lite grejer.. Igår kom det till ett nytt golv i hallen.. Se bilder på det längre ner.. Vilken förändring! Det är som ett helt nytt rum!









Här är en bild på den lilla bäcken som går runt vår tomt.. Jag har kikat på ett annat ställe inte så långt härifrån där det växer jättemycket kabbeleka, så jag tänkte att jag kanske skulle försöka flytta en liten planta hit, det vore så fint att ha nåt som blommar här, eller hur!


Här är en gammal bild, bara för att ni ska få se vilket hemskt och tråkigt golv som satt där innan.. Brunmelerad gammal matta och gråblåtråkiga tapeter.. Usch, ingen rolig första syn när man kom in hos oss!


Här har det kommit lite spackel på golvet, tydligen gör man så för att det inte ska bli gropar eller knottror eller så..


Här ligger mattan och limmet är på plats! Spännande!


Tadaa!! Visst blev det fint! Otrolig skillnad, eller hur!? Här har vi målat väggarna vita också, bara för att slippa de där gamla tråkiga tapeterna tills vi har bestämt hur vi vill ha det.. Nu är det bara golvlister och lite sånt fix som fattas..

Men tydligen måste man vänta ett dygn med att ställa grejer på mattan! Suck, jag som ville börja inreda NUU!!

3 kommentarer:

Helena sa...

Det blev jättesnyggt! Skulle också vilja byta golv i hallen men det får vänta till i höst, har så mycket projekt på gång så jag får ingen ordning på något! Kram Helena

Tulipa sa...

hej!
Så kul med alla inredningsprojekt!!!

Vore fint med lite kabbeleka vid bäcken.

Prova att flytta lite...

Kram Mariette

esmaralda sa...

God morgen!
Så fint det ble i gangen! HJelper å ordne gulvet i et rom, men ofte ser man det ikke før det er gjort! Vi har mange gulv som gjenstår...Fine vårbilder også! Det ved elva var nydelig!
Ha en herlig dag i sola! )
klem